Bun venit la Naturando!
0 produse - 0,00 RON

Nu ai nici un produs în coșul de cumpărături!

 

Despre noi

„De 40 de ani, hrănim starea de bine!”

„Înainte de a ne naște, în anul 1975, ne-am implicat în căutarea la nivel mondial a celui mai calitativ ginseng. După ani de căutări și o selecție foarte atentă, am identificat ginsengul coreean IL HWA, extractul cu cele mai bune caracteristici. El a fost apoi supus unor teste și experimente științifice riguroase, după care a fost marcat cu sigiliul auriu („Sigillo Oro”). De patruzeci de ani încoace ginsengul IL HWA „Sigillo Oro” este considerat ca fiind cel mai bun ginseng de pe piață. Acesta a fost premiat internațional la Bruxelles (de către Monde Selection) și recunoscut drept cel mai calitativ în comparație cu alte tipuri de ginseng.

Această selecție complexă care a dus la descoperirea extractului din rădăcina valoroasă a ginsengului (IL HWA „Sigillo Oro”) a devenit standardul aplicat în căutarea tuturor materiilor prime care se regăsesc astăzi în produsele Naturando.

În acești patruzeci de ani am dezvoltat mai multe produse care conțin cele mai bune ingrediente din ceea ce natura oferă, toate acestea pentru a hrăni într-un mod natural sănătatea noastră. Această istorie puternică, construită cu entuziasm și dăruire, ne ajută să privim spre viitor, în timp ce ne dedicăm prezentul căutării unor soluții noi și eficiente pentru menținerea echilibrului interior uman.

Ne așteaptă alte tărâmuri de explorat și multe noi descoperiri, toate acestea în timp ce dragostea noastră pentru natură crește neîncetat.”

Carlo Zonato – președintele Naturando

Naturando pune accent pe folosirea ingredientelor și extractelor naturale care îmbină „ce e mai bun din natură cu ce e mai bun din știință”. Produsele sunt concepute în laboratoare dotate cu tehnologii de ultimă oră și au la bază extracte naturale din flori, fructe, rădăcini și plante. Atât realizarea produselor, cât și a ambalajelor întrunesc toate normele cerute pe piața mondială de produse naturiste.

Mai multe ingrediente, mai multe beneficii!

În Italia, aproape toată lumea a auzit de Naturando. Urmărim să obținem același lucru și în țara noastră. Până la ora actuală, în România, Naturando și-a făcut simțită prezența relativ modest în municipiul București și câteva orașe din țară.

Pentru ca Naturando să își atingă potențialul meritat, Pro Naturalia vine în sprijinul acesteia prin introducerea și promovarea produselor pe piața românească și distribuirea lor către clienții care caută cele mai bune produse naturiste la cel mai avantajos raport dintre calitate și preț.

Pro Naturalia, societate comercială cu răspundere limitată – debutant (S.R.L. – D.), este formată dintr-o echipă tânără de profesioniști pasionați și cu mult avânt, care doresc recunoașterea mărcii Naturando pe piața românească.

Cu ambiția clară de a deveni promotorul acestei companii în România și de a ne ocupa de vânzarea directă în țara noastră, în fiecare an vom încerca să intrăm pe noi sectoare ale pieței.

Viața este un dar minunat de care trebuie să ne bucurăm! Ca această bucurie să fie deplină, avem nevoie să ne simțim bine, să arătăm lumii întregi imaginea pe care ne-o dorim. Ce rol are Naturando în această căutare? Este foarte simplu: Naturando hrănește starea ta naturală, starea de bine. Îți aduce produse din inima naturii, ca tu să îți înfrumusețezi trupul și sufletul, să ajungi să te bucuri mai mult de familie și de prieteni. Încearcă produsele Naturando și ne vei da dreptate.

Suntem mândri că putem să aducem pe piața românească produse naturale de foarte bună calitate, având la bază valori italiene fundamentale: natural, curat, simplu și modern.