Bun venit la Naturando!
0 produse - 0,00 RON

Nu ai nici un produs în coșul de cumpărături!

 

Acord de confidenţialitate

Echipa naturando.ro încearcă să protejeze dreptul la intimitate și la imagine al utilizatorilor paginii. Obiectivul urmărit este o experiență online sigură, care să nu afecteze în mod negativ viața personală a utilizatorilor.

Conform cerințelor Legii nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506 din 17 noiembrie 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. PRO NATURALIA S.R.L. - D. are obligația de a administra, în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate cu privire la utilizator, un membru al familiei acestuia ori o terță persoană. Scopul colectării datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor naturando.ro informații și servicii de cea mai bună calitate.

Date colectate:

Pe serverele folosite pot fi colectate și stocate următoarele date:

  • adrese de e-mail, date de contact și, în cazul în care este necesar pentru derularea unor anumite servicii, alte date personale;
  • statistici legate de numărul de afișări, click-uri, trafic dinspre și spre naturando.ro (prin intermediul Cookies – puteți dezactiva opțiunea Cookie pentru acest site, dar acest lucru poate afecta calitatea serviciilor care ajung la dumneavoastră);
  • alte informații, incluzând adresa IP și informațiile standard de autentificare.

Utilizarea datelor:

S.C. PRO NATURALIA S.R.L. - D. utilizează informațiile colectate de pe site-ul naturando.ro, indiferent că sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, cu scopul de a administra înregistrarea conturilor de utilizator, de a soluționa întrebările acestora, de a îmbunătăți site-ul și de a consulta utilizatorii în vederea creșterii calității informațiilor și serviciilor oferite. Înregistrarea unui cont reprezintă acordul utilizatorului asupra folosirii datelor cu caracter personal în vederea informării prin e-mail sau alte forme de comunicare despre actualizarea paginii web, prezentarea noilor oferte naturando.ro și a altor informații care pot fi în interesul său.

Utilizarea datelor cu caracter personal de către S.C. PRO NATURALIA S.R.L. - D. este în conformitate cu reglementările legale în vigoare în legătură cu protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Utilizatorul este obligat să furnizeze unele date, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispoziția sa de către naturando.ro. Refuzul utilizatorului determină imposibilitatea de a i se oferi serviciile solicitate. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai autorităților publice, în cazul în care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justiție.

Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 reglementează drepturile utilizatorilor în ceea ce privește utilizarea datelor cu caracter personal în cadrul paginii web. Astfel, deținătorii de conturi ai  paginii naturando.ro au următoarele drepturi:

  • dreptul la informare;
  • dreptul la acces la date;
  • dreptul de intervenție;
  • dreptul de opoziție;
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;
  • dreptul de a se adresa justiției;
  • dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere.

Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorul poate adresa o cerere scrisă, datată și semnată la adresa office@naturando.ro sau prin poștă, pe adresa S.C. PRO NATURALIA S.R.L. - D. – Bulevardul Dîmbovița, numărul 94-96, scara A, apartament 12, Timișoara, județul Timiș.

Acest document este parte integrantă a contractului de colaborare dintre utilizatorii site-ului naturando.ro și pagina web.

Dacă anumite date despre utilizatori sunt incorecte, aceștia sunt rugați să informeze administratorii cât mai curând posibil.

Vă mulțumim pentru acceptul dumneavoastră legat de securitatea datelor cu caracter personal!